banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Şanlıurfa'da Petrol Boru Hattında Hırsızlık

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre,  "Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca Şanlıurfa ili sınırları içerisinden geçmekte olan petrol boru hatlarından hırsızlık olaylarının önlenmesi ve hırsızlık olayını gerçekleştiren kişi yada kişilerin yakalanması maksadıyla yapılan çalışmalar ve icra edilen operasyon sonucu; İl

Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar neticesinde; Siverek ilçesi sınırlarından geçmekte olan Batman-Dörtyol petrol boru hattından hırsızlık yapan bir araç takibe alınmış, H.G yönetimindeki araç İl Merkez Akziyaret köyü bölgesinde durdurulmuş, yapılan aramada yaklaşık, 25.000 litre ham petrol ele geçirilmiştir. Olayla ilgili araç sürücüsü gözaltına alınarak, araca ve çalıntı ham petrole el konulmuştur.

 

Ayrıca, Akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele kapsamında; Şanlıurfa-Gaziantep D-400 karayolu üzeri Ezgil köyü mevkiinde M.Y’a ait akaryakıt istasyonunda yapılan aramada, yeraltına gömülü (1) adet otomasyon sistemine bağlı olmayan, gizli yer altı tankı içerisinde (3.783) litre faturasız ve menşei tespit edilemeyen kaçak motorin ele geçirilmiştir. Otomasyon sistemine bağlı olmayan yeraltı tankı mühürlenerek yasal işlem başlatılmıştır" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.