banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Şanlıurfa'da olimpik yüzme havuzu yapılıyor

yüzme kültürünü arttırmaya yönelik olarak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in destekleri ve Vali Celalettin Güvenç’in talimatları ile Şanlıurfa'da modern yarı olimpik yüzme havuzları yapılması hedeflenmiştir.

Bu kapsamda uygulama çalışmalarına yönelik olarak, Şanlıurfa merkez Sırrın mahallesinde yer alan Cumhuriyet Parkı içerisinde yapılması planlanan yarı olimpik yüzme havuzunun, ihalesi 26.04.2012 tarihinde yapılmış olup, 26.06.2012 tarihinde yer teslimi yapılmıştır.

Sözleşme bedeli 313.000.00 tl. olan iş kapsamında 300 m2 (25m x 12m) alana sahip yüzme havuzu, yüzme havuzuna hitap eden wc’ler, soyunma birimleri bulunmakta olan havuz, aynı anda 200 kişiye hitap edebilecek kapasiteye sahip olacak şekilde planlanmış olup, uygulama çalışmaları tamamlanmıştır. İlçelerde de yaşanan sulama kanallarındaki boğulmaların önüne geçebilmek için; Viranşehir, Ceylanpınar, Hilvan, Suruç, Akçakale, Siverek ve Merkez Yenice mahallesinde olmak üzere toplam 7 adet modern yarı olimpik yüzme havuzları yapılması planlanmış olup, 30.11.2012 tarihinde ihaleleri gerçekleştirilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.