banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa'da, Mazlum Müslümanlar için teheccüd namazı

Şanlıurfa Dua Platformu’na bağlı olan dernek ve vakıf üyeleri sabah saatlerinde Dergah Camii‘nde buluştu. Sabah namazı öncesi, teheccüd namazı kılan platform üyeleri, tüm dünyadaki zulüm gören mazlum ve mağdur Müslümanlar için dua etti.

 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLA!



Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Dua Platformu ve Hayrat Vakfı Şanlıurfa temsilcisi Faysal Vuran, İslam Alemi kan ağlıyor. Mısır, Suriye, Filistin, Arakan, Irak, Sudan, Doğu Türkistan başta olmak üzere bütün bir İslam coğrafyası adeta kan ile sulanmakta, gözyaşları hiç dinmemektedir. Kimi zalim diktatörlerin, kimileri de kardeş kavgasının kurbanı olarak hem canlarını hem de mallarını yitirmektedirler. Bizler Şanlıurfa dua platformu olarak Müslüman kardeşlerimize karşı, Müslüman olmaktan dolayı olan sorumluluğumuzu yerine getirmek için bir platform oluşturduk. Birçok STK bu platform içinde yer alıyor. Belli dönemlerde, özellikle Dergah Camii‘nde bu türlü programları düzenlemeyi düşünüyoruz. En azından ayda bir kez, sabah namazına yakın, Teheccüdden sonra, o kardeşlerimize dua etmek, Müslüman olarak onlara karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmek, bu heyecanımızı diri tutmak, o kardeşlerimize de yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Teheccüd namazını zaten devamlı kılıyoruz. Ama seher vakitlerinde dualar daha makbuldür diyerek böyle bir program hazırladık. Bir de 40 samimi Müslüman’ın birlikte yaptığı duanın Allah katında reddedilmeyeceği beyan ediliyor. İnşallah hep birlikte ettiğimiz dualarla Müslüman kardeşlerimize yapılan zulümlerin  ortadan kalkmasına vesile olmuş oluruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.