banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

ŞANLIURFA'DA KUZULAR CİRİT ATIYORLAR

Şanlıurfa'da son günlerde çarşı pazarda nereye bakarsanız kuzular göze çarpıyor.

nereden geldikleri, niçin getirildikleri ve sahiplerinin kimler olduğu bilinmeyen kuzular, bir Şanlıurfa Balıklıgöl'de görülüyorlar. Bir Ulucami civarlarında görülüyorlar. sahipsiz bir şekilde caddelerde dolaşan bu kuzular halkın ilgisine mazhar oluyorlar....

Son olarak Şanlıurfa'da Halk Otobüsüne bindirilen kuzu Gazeteci Şehmus Aydoğdu'yu isyan ettirdi.

Belediye Halk Otobüsüne bindirilen kuzunun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Gazeteci Şehmus Aydoğdu Altına da şu yorumu yazdı: "Sabah sabah işe gelirken dolmusta koyun koyuna yolculuk ettik . yıl 2015 ama hala sanliurfa'nin merkezinde vatandaslarla hayvanlar ayni otobüslerde yolculuk ediyor. Duraklarda parası olmayan vatandaşları dolmusa almayan Şoförler, neden bu vatandaşları almiyorsun dediğimizde kamera ile izleniyoruz aldigimizda maasimizdan kesiliyor. Peki koyunlarla aynı dolmusta bizi taşımaya ne hakkin var. Yetkilinin olmadığı memlekette yetkilileri göreve cagiriyorum."

Haber: Mehmet Guli Aslan www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.