banner2
Öne Çıkanlar Urfa Harran Üniversitesi Urfa Haber ak parti Haliliye

Şanlıurfa'da kümes kavgası; 1 Ölü
Olay saat 16.30 sıralarında Yenişehir Mahallesi Emniyet Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, apartman girişinde kümes yapılaması nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada silahlar konuştu. Silahlı kavgada İ.Halil Avşar isabet eden 7 kurşunla yaşamını yitirdi, gardiyanın eşi Emine Avşar ve oğlu Mehmet Avşar’da mermilerin isabet etmesiyle yaralandı.


İhbar edilmesiyle kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis şüpheli Ramazan Yıldız’ı ve olaya karıştığı ileri sürülen 2 kişiyi gözaltına aldı. Yaralılar Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harran Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberi alan yaralı yakınları hastaneye akın etti. Hastane avlusunu dolduran Avşar Ailesi yakınları olaya duydukları tepkiyi dile getirdi. Polis hem olay yerinde hem de hastane içi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Tahkikat devam ediyor.

Kanalurfa.com
Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.