banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

Şanlıurfa'da köylülerle HDP'li bir grup arasında kavga çıktı

Şanlıurfa’da sakin başlayan seçim günü, yerini gerginliklere bıraktı. Haliliye ilçesine bağlı 154 seçmeni olan Akyazı köyünde HDP’liler ile köy halkı arasında kavga çıktı. Yaşanan kavgada 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, sabah saat: 05.00 sıralarında Akyazı köyüne gelen HDP’liler muhtar Hadi Kırboğa’yı sordu. Ardından muhtarla görüşen HDP’liler ile köylüler arasında tartışma yaşandı. Daha sonra köy halkı HDP’lileri köyden dışarı çıkardı.

Olayın ardından saat 10.00 sıralarında bu defa köye, aralarında avukatlarında olduğu 7 araçlık bir HDP’li bir grup geldi. Köylülerle ile gelen kişiler arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşanan olayda 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Köy halkı HDP’li grubun sandığa müdahale etmeye çalıştığını ileri sürdü.

HDP’li grup kavganın ardından köyü terk ederken olay yerine gelen jandarmanın köyde güvenlik önlemleri aldığı bildirildi. (Osman Gülebak-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.