banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Şanlıurfa'da kefenle Mısır İdamları kınandı

Şanlıurfa’da cuma namazı sonrasında Dergâh Platosunda bir araya gelen binlerce vatandaş Mısır’da alınan idam kararlarını protesto etti.

 

 

 

Mısır’da alınan idam kararlarına tepkiler artarak devam ediyor. Şanlıurfa’da sivil toplum kuruluşları öncülüğünde bir araya gelen binlerce vatandaş cuma namazı sonrasında Dergâh Platosu önünde toplanarak mısır’ın idam kararlarına tepki gösterdi.

 

 

 

Şanlıurfa’da bulunan sivil toplum kuruluşları adına basın açıklaması yapan Ruha Der Başkanı Murat MÜJDECİ “Mısır’da yaşanan insanlık dışı vahşete karşı sessiz kalmamak için burada toplandık. Gayemiz zalimin karşısında mazlumun yanında yer aldığımıza Allah’ı şahit tutmaktır” dedi.

 

 

 

Mısır’da alınan idam kararlarına tepki gösteren binlerce Şanlıurfalı vatandaş ellerinde taşıdıkları dövizler ve atılan sloganların ardından yapılan basın açıklaması ile olaysız bir şekilde dağıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.