banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Şanlıurfa'da karla mücadele başladı
İşte Valilikten yapılan açıklama; Dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan ve sabah saatlerinde sona eren kar yağışı sebebiyle Diyarbakır – Şanlıurfa – Siverek Karayolu’nda bazı yollar ile Karacadağ bölgesinde bazı köy yolları ulaşıma kapanmıştır. Kapalı olan yollar ulaşıma açılmış olup bölgede çalışmalar devam etmektedir.



Özellikle Karacadağ bölgesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle etkilenen yolları açmak için İl Özel İdaremiz tarafından süratle bölgeye 5 greyder, 1 dozer, 1 kepçe ve 4 kamyon sevk edilerek çalışmalara başlamış ve kapalı olan yolları ulaşıma açmıştır.



Şanlıurfa Siverek anayolu ve köylere ait yollarda çalışmalarını tamamlayan ekipler birkaç mezrada çalışmalarına devam etmekte olup, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Uğur Büyükhatipoğlu da Vali Celalettin Güvenç’in talimatıyla bölgede çalışmaları takip etmektedir" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.