banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Şanlıurfa'da Kar Sevinci!

Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası tüm Türkiye'yi fena vurdu. Meteoroloji kaynaklarından alınan bilgiye göre özellikle Doğuanadolu Bölgesi'nde tüm şiddeti ile etkili olan kar yağışından Şanlıurfa'da nasibini aldı.
Şanlıurfa'da akşam saatlerinde kar yağışı başladı. Daha sonra karla karışık yağmura dönüşen yağış şehir merkezinde ulaşımı da etkiledi.

Özellikle Siverek ve Karacadağ bölgesinde etkili olan kar yağışı yer yer Şanlıurfa - Diyarbakır kara yolunun kısa süreli kapanmasına neden oldu.

Kar Şanlıurfa merkeze bağlı başta Küçük alanlı olmak üzere bir çok köyü etkiledi. köy yolları kısa süreliğine trafiğe kapanırken, Şanlıurfa gaziantep otoban ve çevre yollarında karayolları ekipleri gün boyu çalıştı.

Şanlıurfa Halfeti ilçesinde de kar yağışı etkili olurken Şanlıurfa'da yaklaşık 200 köy yolu kar yağışı dolayısıyla kısa sureliğine kapandı.
Bu arada köy çocukları da yağan karın keyfini çıkarmaya çalıştığı görüldü.

Mehmet Aslan / www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.