banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Şanlıurfa'da kar manzaraları FOTOĞRAFLI
Şanlıurfa’ya 8 yıl aradan sonra 2012’in ilk karı yağdı. Gece saat 01’de yağmaya başlayan Kar, gece saat 03:00’de etkisini göstermeye başladı. Bazı vatandaşlar araçların üzerine yağan ilk karı yemeğe başlarken, Kar topu oynamayı da ihmal etmediler. Kar yağışı kent merkezinde 2 santimetre, yükseklerde ise 5 santimetreyi buldu. Kar nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken, belediye ve karayolları ekipleri ve polis alarma geçti. Belediye kent merkezinde biriken karları temizledi ve tuzlama çalışması yaptı. Şanlıurfa’daki otobüs duraklarında biriken karları Belediye ekiplerince temizlendi. Karayolları ekipleri de Şanlıurfa- Mardin, Diyarbakır ve Gaziantep yollarında kar temizleme ve tuzlama çalışması yapıyor. Polis sürücüleri dikkatli gitmeleri konusunda uyarıyor.


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ


Şanlıurfa'ya bağlı ilçe ve köylerde kar nedeniyle kapalı yolun olmadığı, yol güzergahlarında ise çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.