banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Şanlıurfa'da kaldırımı biriketle kapattılar VİDEO

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Şehitlik mahallesinde bir vatandaş arsası üzerinde kaldırım yapıldığı iddiasıyla kaldırıma briket örterek yolu yaya trafiğine kapattı.


Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Şehitlik mahallesi Sağlık müdürlük karşında bulunan kaldırımı Bozan Aslan arsası olduğu gerekçesiyle kaldırımı briket ile örerek yolu yaya trafiğine kapattı.


Bozan Aslan, Arsamın üzerine kaldırım yapılmış daha önce Belediye'ye bir çok kez müracaat ettim elimde tapu ve belgelerim var Belediye'den bir netice alamayınca mahkeme açtım şuanda mahkeme devam ediyor. iki ay önce belediye yetkileri uzlaşmak için beni çağırdı ama yetkililer biz senin yerini almıyoruz git başının çaresine bak dediler, daha önce de ben bu yolu burayı kapattım. Belediye geldi beni iskan müdürlüğüne sevk etti. Burası senin hakkınsa sen hakkını alacaksın dediler, ardan 2-3 ay geçti Belediye bana yüz çevirdi. bende tapulu malum olan arsayı briket ile kapatıyorum bu benim sucum değil Belediye'nin sucu belediye arsam üzerinde kaldırım yapmış Belediye ilk önce burası karayolunun ait dedi bende onlara Karayollarından yazı getirdim karayolları burası Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ait dedi. ben belediyeden ya benim arsamı izin versin inşaat yapayım yada burayı istimlak et "dedi.

Kaynak: Urfahaber24.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.