banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu akçakale Belediye Başkanlığı

Şanlıurfa'da Kaçak elektrik bitirilecek

Vali Güvenç, elektrik konusunda da yaptığı açıklamada; “İkincisi Şanlıurfa’nın da içinde bulunduğu altı vilayet Türkiye de en çok elektrik tüketen yer olmuştur. En çok bir numara bu bölge sanayinin kalbi olan İstanbul ve Kocaeli’den daha fazla elektrik tüketiyoruz. Helal olsun pamuk sulanmış, klimalar çalışmış bunlar güzel peki itirazımız nedir? Sizlerden ricamız ve muhtarlardan ricamız ne? Bu elektriğin yüzde 70’i kaçak arkadaşlar. Biraz önce muhtarlarımla toplantı yaptık. TEDAŞ, vermeden almak; almadan vermek Allah’a mahsustur diye bunu çözmeye çalışıyor. Sizlerden rica ediyoruz bu kaçak elektriği bitirelim” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.