banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

URFA'DA ORYANTİRİNG YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Şanlıurfa'da ilk defa okul sporları oryantiring yarışması gençler, yıldızlar ve küçükler kategorisinde yapıldı. Yarışmaya elliye yakın sporcu katıldı. Gaparena spor tesislerinde yapılan yarışmalar sonucunda küçük erkelerde Turluk Ortaokulu, yıldız erkeklerde Turluk Ortaokulu, küçük kızlarda Mürşit Pınar Ortaokulu, yıldız kızlarda Mürşit Pınar Ortaokulu ve genç erkeklerde Şanlıurfa Fen Lisesi birincilik kazandı. 

Oryantiring Şanlıurfa İl Temsilcisi Esra Özel Kavşut; ilk defa yapılan oryantiring okul sporları yarışlarını heyecanlı ve başarılı bir şekilde tamamladığını, yarışmada görev yapan Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından görevlendirilen hakemlere ve desteğini esirgemeyen Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğüne teşekkürlerini belirtti. 

Oryantiring yarış organizasyonunda görev alan hakemler; Baş hakem Metin Antepüzümü, bilgisayar hakemi, Ramazan Sarıcan ve Merve Nur Ayazoğlu, çıkış hakemi Coşkun Genç ve Yasemin Değirmenderesi, Parkur hakemi Oruç Reis Çolakoğlu, varış hakemi Mehmet Yıldırım ve Ömer Toprak görev aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.