banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Şanlıurfada İlk Aquaparkı hizmete sokuluyor VİDEO



Karaköprü İlçesinde yapımı hızlı bir şekilde devam eden ve bir ay sonra hizmete sunulacak olan yaklaşık 9000 m2’lik alana sahip içeriği dolu dolu olan Sosyal tesis projesinin  (sosyal tesis, yarım olimpik yüzme havuzu, iki adet tenis kortu ve basketbol sahası) içeriğinde bulunan aquapark Şanlıurfa’da ve Karaköprü’de bir ilk olacaktır.

Yapımı devam eden aquaparkı birim sorumluları ve teknik ekiple birlikte inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, yürütülen projelerin asıl amacının insanlara hizmet etmek olduğunu belirterek, Şanlıurfa’nın sıcak bir iklime sahip olduğunu özellikle yaz aylarında aşırı sıcakların olması nedeni ile vatandaşların gidip serin bir yerde piknik yapabilmesi, havuzlarda yüzebilmesi ve spor yapabilmesi için bu projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.