banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfa'da şehit olan polisler son yolculuğuna uğurlandılar

Dün gece Şanlıurfa’da uğradıkları silahlı saldırıda hayatını kaybeden polisler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.


Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminalinde dün gece silahlı saldırıda hayatını kaybeden polislerin naaşı bugün memleketlerine gönderildi.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan polisler, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi. Düzenlenen törene Şanlıurfa Valisi Güngor Azim Tuna, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Şanlıurfa Milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanları, il ve ilçe kaymakamları katıldı.

Burada düzenlenen törende konuşan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine sabırlar diledi. Tören, Eyyübiye İlçe Müftüsü Âdem Dobur’un yaptığı dua ile son buldu.

Daha sonra cenaze aracına bindirilen polisler Mehmet Ünaldı (35) Osmaniye’ye, Sinan Akdemir (27) Kilis’e uğurlanırken, Hasan Hüseyin Çalışkan (33) ise memleketi Şanlıurfa’da defnedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.