banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa’da güvenlik alarmı verildi


GÜVENLİK TEDBİRLERİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARILDI

Bugün Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan askerlerimize yönelik açılan ateş sonrası Şanlıurfa'da da güvenlik en üst seviyeye çıkarıldı.

 Türk Silahlı Kuvvetlerimizin 20 Ocak 2018 Cumartesi günü, ülkemizin güvenliğini ve huzurumuzu tehdit eden  PKK/PYD/KCK ve DEAŞ terör örgütlerini bertaraf etmeye yönelik başlattığı “Zeytin Dalı Harekatı” akabinde Şanlıurfa Valiliğinde ilin güvenlik durumu ve alınacak tedbirler gözden geçirildi.
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında, Pazar günü Valilik makamında gerçekleştirilen toplantıya; 20’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk katıldı.

SURİYE TARAFINDAN AÇILAN TACİZ ATEŞİ SONUCU 1 ASKER YARALANDI
Terör örgütünün işgal ettiği Haseke kentine bağlı Rasulayn ilçesinden sabah saatlerinde sınırdaki askeri birliğe taciz ateşi açıldı. Bu sırada nöbet tutan bir asker kolundan hafif yaralandı.

Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırılan askerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sınırda konuşlu Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı birlikler anında, misliyle karşılık verdiği olay sırasında Rasulayn'daki terör hedefleri tam isabetle vuruldu.

BAŞKAN YAVUZ’DAN ZEYTİN DALI HAREKATI'NA DESTEK
Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, açıklamasında,Şehit Aileler ve Gaziler olarak zeytin dalı harekatına katılmaya hazırız olduğunu ve Türkiye'ye yönelik sınır güvenlik tehdidinin ortadan kaldırılması için bu operasyonun yapılmasının zorunlu hale geldiğinin altını çizdi.
Bu harekatın atılması gereken çok önemli ve kritik bir adım olduğuna dikkati çeken Başkan Yavuz, "Türkiye'nin sınır güvenliği ve ülkemizin menfaatleri için Suriye'nin kuzeyinde bu operasyon başlatıldı. Ülkemizin terörist unsurlarla komşu olmaması için, ülkemizin huzur ve güvenliğinin tehdit edilmesinin önüne geçmek için bu harekatı destekliyoruz. Tıpkı 80 milyon gibi Şehit Aileler ve Gaziler olarak bizlerin de elleri semaya açılmış durumdayız. Dualarımız ve gönlümüz askerlerimiz ile birlikte. Aynı zamanda Şehit Aileler ve Gaziler olarak zeytin dalı harekatına katılmaya hazırız " diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.