banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Eski valiler Karacan ve Harput Urfa'ya geldiler

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; daha önce Şanlıurfa’da görev yapmış olan Vali Alpaslan Karacan ve Vali Şahabettin Harput’u makamında kabul etti.

Özel bir davetle Şanlıurfa’ya gelen Vali Karacan ve Vali Harput’u Valiliğe gelişlerinde karşılayan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; daha sonra misafirleriyle makamında bir süre görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İzzettin Küçük: “Geçmiş yıllarda Şanlıurfa’ya hizmet etmiş değerli valilerimizi ağırlamaktan dolayı mutluyum. Şanlıurfa’yı unutmadıkları gibi bizleri de ziyaret ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bir süre daha Vali Küçük’ün makamında Şanlıurfa ile ilgili devam eden görüşmenin ardından misafir valileri yine Vali İzzettin Küçük uğurladı.  

Vali Alpaslan Karacan; Şanlıurfa’da 1985-1990 yılları arasında görev yapmış, ardından Denizli Valiliğine atanmıştı. Vali Şahabettin Harput ise 1996-2000 yılları arasında Şanlıurfa Valiliği görevini yürütmüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.