Notice: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/lib/lsphp/session/lsphp70) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şanlıurfa'da gölete düşen çocuk öldü VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Rogers Kassım Mato Nebil Dirar robotik otomasyonlarla maksimum verime ulaşacak

Şanlıurfa'da gölete düşen çocuk öldü VİDEO

Şanlıurfa TOKİ Adnan Yaslı ilk öğretim karşında bulunan gölete düşen 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Olay TOKİ’de 16.30 sıralarında meydana geldi.  9 yaşındaki Mehmet Nur S. isimli çocuk Toki’nin arkasında bulunan yağmur suyu ile dolan gölette düştü. O sırada yanında buluna n ve ismi öğrenilemeyen bir arkadaşı da Mehmet Nur’u kurtarmak için gölette girdi. Çevrede bulunanların Mehmet Nur’un ailesine haber vermesinin ardından aile gölette gelerek Mehmet Nur’u kurtarmak için gölette giren arkadaşını kurtardı.

Mehmet Nur Gölette kaybolmasının ardından olay yerine İtfaiye ve balık adamlar çağrıldı. Balık adamlar arama çalışmasında Mehmet Nur’a ulaştı.

Olay yerinde bulunan sağlık ekibinin tüm çabalarına rağmen Mehmet Nur kurtarılamadı. Mehmet Nur S.’nin cenazesi Balıklıgöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İtfaiye ise yağmur suyu ile dolan göletti boşaltma başladı. Olay ile ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

 

 

Kaynak: Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.