banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Şanlıurfa’da gaziler anıldı

Törene Şanlıurfa Vali Vekili Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Al, Garnizon Komutanı İhsan Başbozkurt, Muharip Gaziler ve Harp Malulleri Derneği Başkanı Halil Aslan, gaziler, daire amirleri ve askerler katıldı.
Şanlıurfa Valiliği, Belediye Başkanlığı, Garnizon Komutanlığı ve Muharip Gaziler Derneğinin çeleklerinin konulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunun ardından istiklal marşının okunmasıyla devam etti.  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Halil Aslan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptığı törende daha sonra öğrenciler “Gaziler” ile ilgili şiirler okudu.
Törenin sona ermesinin ardından Şanlıurfa Vali Vekili Erdoğan Kanyılmaz, törene katılan gazilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Şehitlik Çamlıkta gerçekleştirilen anma töreninin ardından Şanlıurfa Vali Vekili Erdoğan Kanyılmaz’ın ev sahipliğinde; Garnizon Komutanı İhsan Başbozkurt ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Al, Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Halil Aslan ve üyelerini kabul etti.
Valilik Şeref Salonunda gerçekleştirilen kabulün ardından, Vali Vekili Kanyılmaz ve beraberindekiler, Gaziler Günü’nün anlam ve önemini belirten program için Ziyaeddin Akbulut İlköğretim Okulu’na geçtiler.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.