banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Şanlıurfa’da feci kaza, 1 ölü 6 yaralı

Şanlıurfa-Gaziantep karayolunda iki otomobilin kafa kafaya çarpıştı. kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
Kaza, saat 14,45 sıralarında Şanlıurfa-Gaziantep karayolu Arat dağı mevkisinde meydana geldi. iddia göre sürücüleri henüz belli olmayan Şanlıurfa istikametinden Gaziantep istikametine giden 02 EE 582 plaklı otomobil ile karşın yönden gelen 55 DE 581 plakalı otomobil  kafa kafaya çarpıştı, sürücülerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi, itfaiye ve jandarma intikal etti.
kazanın etkisiyle 02 EE 582 palaklı araç içinde sıkışan ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılardan Özlem Çevik, Muharrem Çevik ambulanslarla Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer 4 yaralı ise Şanlıurfa'daki çeşitli Hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Öte yandan kaza nedeniyle Şanlıurfa-Gaziantep yolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapatılırken, araçların çekici ile çekilmesinden sonra yol trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak: Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.