banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Şanlıurfa'da evi yanan aile sokakta kaldı

Edinilen bilgiye göre, Viranşehir’e bağlı Atatürk Mahallesi’nde 4 çocuğu ile yaşayan Rükiye Keskin isimli dul kadına ait evde elektrik kontağından kaynaklanan yangın çıktı. Olay yerine çağrılan itfaiyenin uzun uğraşlar sonunda çevredeki evlere sıçramadan söndürülen yangında ölen yada yaralanan olmazken ev kullanılamaz hale geldi. Evi ile birlikte tüm eşyaları da yanan aile, kış ortasında çaresiz kaldı.

Kış ortasında evsiz kaldıklarını ifade eden Rükiye Keskin, “Benim kocam yoktur, bir bu evim vardı o da yandı. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çalışanım yok, 4 öğrenciye bakıyorum, geçimimi bazı İslami derneklerin yaptığı yardımlarla sağlıyorum.”diyerek mağduriyetini dile getirdi.

Yetkililerden kendilerine yardım edilmesinin isteyen Keskin, 4 çocuğu ile sokakta kaldıklarını söyledi.

Mahalle sakinleri de Keskin ailesinin maddi durumunun iyi olmadığını belirterek, hayırsever ve yetkililerden mağdur olan aileye yardım edilmesini istediler.(Sabri Acet-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.