banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Şanlıurfa'da emniyet kemerine sıkı takip

Daha önce seyir halinde cep telefonu kullanan, park yasağı ve kırmızı ışık ihlali gibi birçok konuda kural ihlali yapan sürücülere elektronik ceza tutanağı tutulurken son cezada Emniyet kemeri için oldu.

Trafikte kural ihlali yapan sürücülerin kim olursa olsun kameralar sayesinde elektronik olarak görüntülenip resimlerinin çekileceğini belirtildi. Şehir merkezinin birçok yerine asılan tabelalarda emniyet kemerinin takılmamasının cezası olduğu açıklandı.

Artık trafik polisi yoktu nerden geldi bu ceza algılaması ortadan kalkıyor. Şehrin dört tarafından geçen yollarda plaka tanıma sistemleri var. Bu sistemler kırmızı ışık ihlali, emniyet kemeri takmamak, hatalı sollama, aşırı sürat, aklınıza gelecek bütün trafik ihlallerini görüp tespit edecek. Bu ihlallerle alakalı elektronik ceza tutanağı düzenlenerek postaya veriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.