banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte

Şanlıurfa'da Ehliyet Verilemiyor!

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, kentteki sürücü belgelerinin tükendiği için hizmetin yürütülemediğini bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Trafik Tescil Şube Müdürlüğü tarafından vatandaşlara sunulan hizmet kalitesini arttırmak, iş ve işlemleri kolaylaştırmak amacıyla mesai saatlerinde tüm personelin görevini yürüttüğü hatırlatıldı.

Şube Müdürlüğünün ''Sürücü Belgesi'' işlemi dışında hizmetlerini vermeye devam ettiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Trafik Tescil Şube Müdürlüğümüzce yürütülen hizmetler devam etmektedir. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünce gönderilen mevcut sürücü belgeleri tükendiği için bu hizmet yürütülmemektedir. Vatandaşlarımıza verilen ehliyet, ruhsat, pasaport gibi değerli belgeler, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünde basılmakta, defterdarlık aracılığı ile ülke içine ve konsolosluklar aracılığıyla da yurt dışına dağıtılmaktadır. Vatandaşlarımıza sunulan hizmetlerde mağdur olmamaları için sürücü belgelerinin temin edilmesi amacıyla Şanlıurfa Defterdarlığı ve Darphane ve Matbaası Genel Müdürlüğü ile gerekli görüşmeler ve talep yazışmaları yapılmıştır."

Açıklamada evrakların basımı için gerekli dokümanların temininde sıkıntı yaşanmasından kaynaklanan bir gecikme olduğu aktarılarak, kısa süre içerisinde sorunun giderilmesinin beklendiği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.