banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Şanlıurfa'da Derslik Sayısı Artıyor

İncelemelerde Vali Güvenç’e ilgili kurum amirleri ve yetkililer de eşlik etti.  
Yapımı süren okulların inşaat alanını gezen Vali Güvenç, okulun yolu ve altyapı çalışmalarını yerinde gördü. Okulun yapımında kullanılan malzeme ve kaba inşaat hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Güvenç, yapının eksik noktalarının bir an önce giderilmesi talimatını vererek, eksiksiz bir yapı oluşturulmasını istedi. Yetkililer, yapım aşamasında olan okulların peyzaj ve ağaçlandırma planı konusunda çalışmaların şimdiden başlatıldığını belirtirken; Vali Güvenç, inşaatın 2012-2013 eğitim öğretim yılının ikinci yarısına yetiştirilmesi talimatını verdi.  
İncelemelerinin ardından inşaat çalışanlarıyla kısa bir süre sohbet eden Vali Güvenç, çalışanlara teşekkür ederek inşaat alanından ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.