banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa'da çocuk kavgası aileler karıştı

Şanlurfa’nın Eyyübiye ilçesinde çocuk kavgası yüzünden akraba iki aile arasında çıkan olaylarda çok sayıda kişi yaralandı.
 

Alınan bilgilere göre; Olay saat:10.30’da Eyüp Nebi Mahallesi 3594. sokakta meydana geldi. Aynı sokakta ikamet eden akraba Alkan ailelerinin küçük çocukları dün akşam saatlerinde sokakta oynarken birbirileriyle kavga etti.

Çocukların kavga haberini alan iki aile arasında çıkan tartışma sonraki taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Taşların ve sopaların kullanıldığı olayda çok sayıda yaralının olduğu belirtiliyor.

Olayların büyümesi üzerine olay yerine onlarca polis ve çevik kuvvet ekibi gönderildi. Olay yerine polisin kavganın büyüme ihtimaline karşı güvenlik önlemleri aldığı görüldü.

Olayda yaralananlar olay yerine çağrılan ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olayın meydana geldiği sokakta kavgada kullanılan çok sayıda tuğla parçası dikkat çekti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Osman Gülebak-Mehmet Demir-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.