banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Şanlıurfa'da Bu Mahalleye Hırsızlar Dadandı

Haliliye ilçesinde bulunan Devteşti Mahallesinde aynı sokakta aynı gece 3 aracın camını kıran hırsızlar mahallede paniğe neden oldular. Bayarın ilk günü sokağa çıkan sokak sakinleri araclarının kırılmış camlarıyla karşılaşınca şok oldular.

 Hırsızlık yapanların bir ekip olmasından şüphelenen mahalleli ise çareyi sosyal medya üzerinde bir birlerini uyararak dikkatli olma çağrısında bulundular.

Sabah kalktığında aracının camını kırık bir şekilde bulan vatandaş Osman Kılıç, aynı sokakta bu şekilde 3 aracın camının kırıldığını görünce sosyal medya hesabından şu uyarıyı yaptı: "Arkadaşlar dikat edın bu sabah devteştıde bir hırsız ekibi dolaşıyorlar aynı sokakta 3 arabayın camını batlatılar"

Bayram günü vatandaşın aracının camını kırarak hırsızlık yapan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: www.balikligol.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.