banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haber Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Şanlıurfa'da bir ilk, bayramı birlikte kutlayacaklar VİDEO

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez bayram öncesi İl Başkanlık binasında düzenlediği basın toplantısında Bayramlaşma töreninin Bakan Faruk Çelik’in katılımıyla Bayram 1. günü yapılacağını söyledi.

 

İl Başkanı Eğilmez, sözlerine Filistin’de hız kesmeden katliamlar yapan İsrail terör devletini kınayarak başladı.

28 Temmuz 2014 Pazartesi gününün Ramazan Bayramı olduğunu söyleyen Eğilmez; “Biz AK Parti teşkilatı olarak bu bayram, halkımızla bayramın birinci günü bayramlaşacağız. Bayramlaşmaya Bakanımız Sayın Faruk Çelik tüm AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız, merkez ilçeler Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye belediye başkanlarımızla katılacak. Vatandaşlarımızla bayramlaşmamızı saat 13:00 ile 14:00 arasında Öğretmenevi yanındaki Hacı Bekir sofrasında yapacağız. Bu vesileyle şimdinden tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyoruz” dedi.

Ramazan boyunca, Ramazanın ruhuna uygun çeşitli programlar düzenlediğini söyleyen Av. Eğilmez; “Her gün arkadaşlarımız yoksul evlerimizde iftar programı düzenlediler. O insanlarımızla iftar yaparak sofralarını paylaştılar. Yine kadın kolları teşkilatımız yoksul ailelere, ellerinden geldiğince yardımda bulundular, beraber iftarlar yaptılar. Bütün Ramazan ayı boyunca teşkilatlarımız çalışmalarına devam ettiler” diye konuştu.

İFTAR PROGRAMLARI GÜZEL BİR UYGULAMA

Özelliklede Suriyeli kardeşlerimizin çok fazla olduğu yerlerde iftar çadırları kurulmasının çok güzel bir uygulama olduğunu söyleyen Eğilmez; “Bu sene güzel bir uygulamayla belediyelerimiz iftar programları düzenlediler. Dün en son Siverek belediyesinin verdiği iftara katıldık. Bu çok güzel uygulamadır. Özelliklede Suriyeli kardeşlerimizin çok fazla olduğu yerlerde iftar çadırları olması o kardeşlerimiz için çok güzel oldu. Ayrıca Haliliye belediyemiz bir ilk yaparak bu sene hem iftar hem de sahur programları düzenledi.” dedi.

BAKAN FARUK ÇELİK GELİYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’in yarın Şanlıurfa’ya geleceğini söyleyen İl Başkanı Eğilmez; “Sayın Bakanımız yarın hem iftar hem de sahur programlarına katılacak. Bayramın birinci günü ise valiliğimizin bayramlaşma programına katılacak. Bakanımız, daha sonra da il teşkilatımızın düzenleyeceği bayramlaşma programına katılacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.