banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Şanlıurfa'da bir ayda 19 şebekeye uyuşturucu operasyonu

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Uyuşturucu Madde Ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik olarak 1 Şubat -28 Şubat 2013 tarihleri arasında yapılan 19 ayrı operasyon neticesinde ilimiz genelinde toplam;

-354 kilo 852 gram esrar,

-52 adet captagon hap,

-4,83 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir.

Esrar maddesi ticareti yapan (25) şahıs ve kullanıcı konumunda bulunan toplam (5) şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır. Hakkında işlem yapılan toplam (30) şahıstan (24)'ü adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olarak Kaçakçılık ve Organize Suç Örgütlerine karşı geçmiş dönemde yürütülen ve birçok suç yapılanmasının çökertildiği başarılı operasyonlara, hassasiyetle ve titizlikle devam edilmektedir. Bu mücadelemizde vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.