banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Şanlıurfa İl Başkanı Av Yusuf Eğilmez İcra Müdürlüğü İmparatorluk çöküyor! İbrahim Özer

Şanlıurfa'da Bayramlaşma Manzaraları

Şanlıurfa Belediyesi'nde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı.

Bayramlaşma törenine, belediye çalışanlarının yanı sıra vatandaşlarda ilgi gösterdi.

Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili M. Fevzi Yücetepe ve Belediye Başkan Yardımcılarının katılımıyla Belediye Sergi Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde belediye çalışanları ve halkın bayramı kutlandı.

Ramazan Bayramı nedeni ile Karaköprü Belediyesi Kültür merkezinde bayramlaşma töreni yapıldı.

Bayramlaşma törenine Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkan yardımcıları, Belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Belediye personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hizmet İş Sendikası Şanlıurfa Şubesi’nde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı.
İşçilerle bayramlaşan Hizmet İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı M. Reşat Özmen tüm işçi kardeşlerinin bayramını kutladığını söyledi.
Özmen, “Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğu içersindeyim. Bayramın ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Başta Şanlıurfalı hemşerilerimizin daha sonra tüm belediye işçilerimizin bayramını kutluyorum. Bayramın dünyaya ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ!..

Ak Parti’nin Bayramlaşmasına Rışvan Damgası

Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti İl Başkanlığı’nca Hacıbekir Sofrası’ndan düzenlenen bayramlaşma törenine yaklaşık 4 bin kişilik bir grupla katılan Rışvan Derneği, bayramlaşma törenine damga vurdu.
Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve birçok STK temsilcisinin hazır bulunduğu bayramlaşma törenine kalabalık bir topluluk ile katılan Rışvan Derneği, milletvekilleri ve diğer bürokratların büyük beğenisini topladı.
Rışvan Derneği Genel Başkanı İbrahim Halil Arslan önderliğinde bir araya gelen yaklaşık 4 bin kişi Rışvan Derneği Üyesi Turgut Özal Parkı Yanında önce kendi aralarında bayramlaştılar.
Daha sonra Vali Konağı Caddesi üzerinde yaya olarak yürüyen binlerce kişi bayramlaşma töreninin yapıldığı Hacıbekir Sofrasına geldi. Teker teker milletvekilleri ve diğer hazirun ile bayramlaşan dernek üyelerinin oluşturduğu kuyruk saatlerce sürdü.
Bayramlaşmaya gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade eden Rışvan Derneği Genel Başkanı İbrahim Halil Arslan, dernek olarak sergiledikleri birlik ve beraberliğin bu kente örnek teşkil etmesini istedi.
Başta İslam alemi olmak üzere  tüm Şanlıurfalılar’ın bayramını bir kez daha tebrik eden Arslan, “Bizlere destek olan, bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Rışvanlı Derneği Video:

 

Karaköprü Belediyesi Video

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.