banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

ŞANLIURFA’DA AYDINLATMA SİSTEMİ ONARILIYOR

 

17 BİN ARMATÜR MONTE EDİLDİ
Elektrik şebekesinin daha sağlıklı ve modern bir yapıya kavuşması için 2015 yılı içerisinde başlattıkları bakım, onarım ve yatırım çalışmalarının sürdürdüğünü belirten DEDAŞ Şanlıurfa Bölge Koordinatörü Neşet Demirbağ, “Şanlıurfa’nın tamamına yapılan çalışma kapsamında ekonomik ömrünü dolduran aydınlatma ekipmanlarını yenileriyle değiştirdik. Henüz ekonomik ömrünü doldurmamış, kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan aydınlatma armatürlerin bir kısmını onardık, bir kısmını ise onardık. İl genelindeki aydınlatma projeleri kapsamında toplam 17 bin yeni armatür montajı yapıldı. Yılsonuna kadar tamamlanacak projelerin hayata geçmesi ile Şanlıurfa’daki aydınlatma şebekesinin daha modern bir yapıya kavuşmasını planlıyoruz.” diye konuştu.

25 KİLOMETRE YOL AYDINLATILDI
Aydınlatma çalışmalarının toplam 25 kilometrelik bir güzergahta gerçekleştirildiğini de kaydeden DEDAŞ Bölge Koordinatörü Demirbağ, “Maşuk Yolu, Çevik Kuvvet-Devteşti bağlantı yolu ve Mevlevihane ile çevre bağlantısı orta refüj aydınlatma çalışması yapıldı. Atatürk Bulvarı’nı Abide Kavşağı’na bağlayan yolda ise aydınlatma çalışması tamamlanarak bulvar ışıl ışıl hale getirildi. Şehir merkezinde şebekelerin olduğu yerlerde ise ekiplerimiz, ihtiyaç duyulan cadde ve sokakları aydınlatma çalışmalarını sürdürüyor." dedi.

Demirbağ, Şanlıurfa’da yeni trafo tesisleri, hatların yeraltına alınması, aydınlatma ve şebeke yenileme yatırımlarına 2016 yılında da devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.