banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Şanlıurfa'da arazi kavgasında silahlar konuştu

Şanlıurfa Karaköprü ilçesine bağlı Küçük Alanlı köyünde kardeşler arasında arazi anlaşmasızlığı nedeniyle kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine pompalı tüfekle taranan aileden 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay bugün öğleden sonra Küçük Alanlı köyünde halil K. Ve Veysi K. Arasında Arazi anlaşmasızlığı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinden sonra evine gidip pompalı silahını alan Halil K. Geri dönerek kardeşinin evini taradı. Saçmaların isabet ettiği Veysi K.'nın hanımı Sıdıka K. Ve ismi öğrenilemeyen çocuğu yaralandı.

Saldırı sonrası Halil K. Olay yerinden kaçarken yaralılar ambulanslarla Mehmet Akif İnan Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların ölüm tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Olay yerine çok sayıda jandarma sevedilirken soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.