banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Şanlıurfa'da Ahi ikramı; Tirit Ziyafeti

26. Ahilik Kültürü Haftası etkinliklerinin ikinci gününde 2.500 kişiye  tirit ziyafeti verildi.


Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği binasında verilen tiride Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra; Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Akbıyık Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Faruk Kahraman, Ticaret İl Müdürü Nazan Aygün, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve çok sayıda esnaf katıldı.
Vali Güvenç, tirit ziyafetini düzenleyen Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Başkanı Ahmet Akbıyık’a teşekkür ederek; “Güzel bir gün ve sabahın erken saatlerinde Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında başkanımız sağ olsun tüm halkımıza ve esnafımıza açık sofra kurdu. Biz de davete icabet edip geldik, esnafımızla beraberiz. Bu güzelliklerin uzun yıllar devam etmesini diliyoruz” dedi.
Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Başkanı Ahmet Akbıyık isetoplam 2 bin 500 kişiye tirit dağıtıldığını kaydederek: “Bu etkinlikle esnafımızı ve vatandaşlarımızı bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu etkinliğimizi ben ve benden sonraki yönetimlerde de devam ettirmeyi düşünüyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.