banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Şanlıurfa'da adı konulmayan meydan hizmete giriyor

Topçu Meydanı yanında bulunan ve STK'lar tarafından 'Rabia Meydanı'ı olarak adının konulmasını isterken, bazıları ile Topçu Meydanına eklemlemek istiyorlar. Adı henüz konulmayan meydanın tamamlanmasına 1 ay kaldı.

Kent trafiğinin ciddi oranda akışının sağlandığı bölgede çalışmaların uzun süredir devam ediyor.
3 etap halinde gerçekleştirilen çalışmalarda sona yaklaşıldı. Yaklaşık bin aracın park edilebileceği 2 katlı bir otoparkın oluşturulduğu meydandaki çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor.
Meydanda bir yandan mermer döşeme işlemleri yapılırken bir yandan da duvar örme ve su görseli oluşturma çalışmaları yürütülüyor.
Atatürk Bulvarı'nda eski Valilik, Tapu Bölge Müdürlüğü ve Adliye Binası yıkılarak oluşturulan meydandaki çalışmaların bir ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
Öte yandan meydan ortasında kalan sağlık ocağının ise Bahçelievler Gençlik Merkezi civarına taşınmasının kararlaştırıldığı öğrenildi.
Meydan tamamlandığında kentin en büyük miting alanlarından birisi olarak faaliyet gösterecek.

Gapgündemi / balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.