banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak

Şanlıurfa’da 290 mahkum tahliye edildi
Şanlıurfa ve çevre illerden Akçakale Açık Cezaevi’ne nakledilen 290 hükümlü, 6352 Sayılı Kanun kapsamında yapılan değişiklikler göz önüne alınarak tahliye edildi.

Kamuoyunda ”3. Yargı Paketi” olarak bilinen ”Yargı Hizmetlerinin Etkinleştirilmesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması ve Basın Yayın Yoluyla İşlenen Suçlara İlişkin Dava ve Cezaların Ertelenmesi Hakkındaki Kanun”un yürürlüğe girmesinin ardından bölgedeki cezaevlerinde kalan hükümlüler yasadan yararlanmak için tahliye talebinde bulundu.

Kanunda yer alan şartları taşıdığı belirlenen, Şanlıurfa ve ilçelerindeki cezaevlerinin yanı sıra Diyarbakır, Batman ve Elazığ’daki cezaevlerinden 3 günde çok sayıda hükümlü Akçakale Cezaevi’ne nakledildi.

Burada işlemleri tamamlanan 290 hükümlü, tahliye edildi. (focushaber)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.