banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Şanlıurfada 23 Nisan Kutlamaları...

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu Hatice Gelener İlköğretim Okulu 6-B Sınıfı öğrencisi Mustafa Eşki'ye bıraktı.
Beraberinde Okul Müdürü Sait Mızraklıdağ ve öğrenci arkadaşlarıyla birlikte başkanlık makamına gelen ve bir süreliğine başkanlık koltuğuna oturan minik Başkan Eşki, okul bahçesinde yürütülen peyzaj çalışmalarına belediye olarak destek olunması hususunda Başkan Fakıbaba'ya talimat verdi.
Küçük başkanın talimatlarını Özel Kalem Müdürü Nihat Karatoprak'a not aldıran Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ise taleplerin yerine getirilmesi için ellerinden gelen gayreti sarf edecekleri sözünü verdi. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dilekleriyle kutladığını kaydeden Fakıbaba, "23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu küçük Başkanımız Mustafa Eşki'ye devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Başkanımızın okullarıyla ilgili bazı talimatları oldu. Bu talimatları not aldık. Bu vesile ile tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, ziyaretin sonunda öğretmen ve öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ise koltuğunu temsili olarak Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu'ndan Damla Yıldırımoğlu'na bıraktı.
Öğretmenleri ile birlikte Vali Nuri Okutan'ın makamına gelen Damla Yıldırımoğlu Vali Okutan'a çiçek verdi. Koltuğunu Damla Yıldırımoğlu'na teslim eden Vali Okutan yeni valiye kalem ve kitap hediye etti. Vali Okutan'ın koltuğuna oturan Damla Yıldırımoğlu ise, burada ilk açıklamasını gazetecilere yaptı. Şanlıurfa ilinin sorunlarını çözmek için gayret sarf edeceklerini belirten temsili Vali Damla Yıldırımoğlu, Şanlıurfa'nın en büyük sorunu olarak eğitime işaret etti. Eğitime ve eğitimde de okul öncesi
eğitime daha fazla önem vereceklerini belirten Damla Yıldırımoğlu, Vali Okutan'ın da takdirini kazandı.
Nuri Okutan ise, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Mustafa Kemal Atatürk'ün büyük bir miras bıraktığını belirterek, bu mirası korunmasının önemine değindi. Çocukların ve tüm dünya çocuklarının bayramını kutlayan Vali Nuri Okutan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Şanlıurfa'da da coşkuyla kutlandığını söyledi.

http://balikligol.com/images/news/2056.jpg

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.