banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şanlıurfa’da 14 kilo eroin ele geçirildi

  Şanlıurfa’da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada toplam 46 paket halinde, üzerleri koli bandı ile sarılı vaziyette 14 kilo 400 gram eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak yakalanan iki şahıs, Emniyetteki işlemlerinin ardından Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Şahıslardan biri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 725 adet cep telefonu ve bu telefonlara ait 579 adet batarya ele geçirildi.

Yine Polis ekipleri tarafından Ş.K. isimli şahsın elinde bulunan bilgisayar çantasında yapılan aramada 62 adet kaçak cep telefonu ve bataryaları ele geçirildiği belirtildi. Yürütülen soruşturma kapsamında Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda şüpheli şahsın ikametinde yapılan aramalarda ise, 663 adet cep telefonu ve 517 adet batarya olmak üzere toplam 725 adet muhtelif marka cep telefonu ve bu telefonlara ait bataryalar ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak yakalanan Ş.K. isimli şahıs, yapılan adli işlemler neticesi sevk edildiği Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (Osman Gülebak-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.