banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Şanlıurfa YAR-DER Ramazan ayına hazır



Ramazan ayının yaklaştığı bu günlerde yardıma muhtaç insanlara yönelik yardımlarda da artış gözleniyor. Şanlıurfa YAR-DER, belirledikleri yardıma muhtaç insanlara yardım ulaştırmak için çalışmalarını son aşamaya getirdi.

Şanlıurfa YAR-DER, tespit ettiği yüzlerce yardıma muhtaç aileye Ramazan ayının ilk günlerinde yardım ulaştırmak için tüm hazırlıklarını tamamladı. Yaklaşık 200 aileye, içerisinde çeşitli gıda ürünleri bulunan gıda kolisi dağıtacak olan dernek yetkilileri, kendilerinde kayıtlı olan yardıma muhtaç insanlara ulaşmak için maddi durumu iyi olan hayır sahiplerinden destek beklediklerini söyledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şanlıurfa YAR-DER Başkanı Mustafa Bozkurt, Ramazan ayının İslam âleminde yaşanan savaşların sona ermesine vesile olmasını diledi.

Ramazan ayının barış, kardeşlik ve yardımlaşma ayı olduğunu söyleyen Bozkurt, bu amaçla dernek olarak yardıma muhtaç yaklaşık 200 aileye gıda kolisi dağıtma hazırlığı yaptıklarını söyledi.

Dağıtacakları yardımlarla iftarını açan insanların kendilerine ve hayır sahiplerine yapacağı duaları beklediğini belirten Bozkurt, hayır sahiplerine çağrıda bulunarak kendilerinde isimleri kayıtlı daha fazla sayıda insana ulaşmak için hayır sahiplerinin desteklerini beklediklerini söyledi.     (Osman Gülebak-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.