banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

Şanlıurfa Valisi Suruç'ta basın mensuplarını ziyaret etti

ŞANLIURFA- Suruç’ta ilk olarak kaymakamlığı ziyaret eden Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi ve yetkililerle görüştü. Kaymakamlığın ardından Suriye’de yaşanan olayları takip etmek üzere Suruç’ta bulunan gazetecileri ziyaret eden Vali Küçük’e yapılan yeni düzenlemelerden dolayı muhabirler teşekkür etti.

Oluşturulan basın çalışma alanını ve akreditasyon uygulamasını basın mensuplarının can güvenliğinin sağlanması ve rahat bir ortamda çalışmalarını sürdürebilmeleri için yaptıklarını belirten Vali Küçük: “Bizim için önemlisiniz, kıymetlisiniz. Sizlerin can güvenliğini sağlamak birinci önceliğimizdir” dedi.

Alanda çalışan gazetecilerin sorduğu soru üzerine Vali Küçük; Türk topraklarına düşen her havan topuna angajman kuralları çerçevesinde kimden gelirse gelsin karşılık verildiğini söyledi.

Gazetecileri ziyaretinin ardından Küçük, Yumurtalık bölgesinde sınır hattında da incelemelerde bulundu. Sınırın Suriye tarafında bekleyenlerin artık Yumurtalık bölgesinden alınmayacağını dile getiren Vali Küçük; bundan böyle geçişlerin sadece Mürşitpınar kapısından yapılabileceğini kaydetti.

Küçük daha sonra Suruç’taki yardım malzemelerinin depolandığı AFAD merkezini ziyaret etti. Vali Küçük buradaki gazetecilere mevcut yardım malzemelerinin AFAD Genel Müdürlüğü, Kızılay, Belediyeler ve sivil toplum kuruluşları tarafından sağlandığı bilgisini verdi.

Vali Küçük incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.