banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Vali Tuna'dan flaş ziyaret

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek görevi başındaki Albay Selman Kömürcü komutasındaki askerle görüştü.

İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü ve personeli tarafından kapıda karşılanan Vali Güngör Azim Tuna; makamdaki görüşmenin ardından Komutanlık Şeref Defterini imzalayarak buradan ayrıldı.

İl Jandarma Komutanlığını ziyaretinin ardından 20. Zırhlı Tugay Komutanlığını da ziyaret eden Vali Tuna; Şanlıurfa 3. Hudut Alay Komutanıyken 7. Kolordu Komutanlığı emrinde görevlendirilen ardından Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığına vekaleten atanan Albay İsmail Güzeller’i ziyaret etti. Burada Şeref Defterini imzalayan Vali Tuna; Albay Güzeller’e hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra makamda bir süre görüştü.

Ziyareti sırasında Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya Vali Yardımcısı Uğur Sezer de eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.