banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Vali Tuna Gönüllü Kuruluşlar Aşevini ziyaret etti

Ziyareti sırasında aşevinden yemek almaya gelen ailelerle görüşen Vali Tuna; yemek almaya gelen ailelere de yemek dağıttı. Derneğin hizmetleriyle ilgili yetkililerden bilgi de alan Vali Tuna ziyareti sırasında yaptığı açıklamada; Şanlıurfa’nın bir güzelliğine daha tanıklık ettiğini belirtti.

Açıklamasına, derneğin her gün bin aileye sıcak yemek dağıtarak çok önemli bir hizmet yaptığını dile getirerek devam eden Vali Tuna: “Şanlıurfa’nın sahip olduğu güzelliklerden bir tanesine daha şahit olduk. Buraya kayıtlı yetim, dul, sakat gibi toplumun muhtaç kesimlerine bir sosyal destek sunan bir sivil toplum kuruluşumuzun takdire şayan bir davranışına şahitlik ettik. Böyle bir hizmeti 24 senedir yılın 365 günü yaptıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan yardımların çok kıymetli olduğunu hatırlatarak açıklamasına devam eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna: “Bu tür yardımlar toplumumuzu ayakta tutan çok önemli dinamiklerdir. Duyarlı vatandaşlarımızın katkıları yüzbinlerce insana yapabilecekleri yardımların da önemini bize ispatlıyor. Bu davranışların örnek olmasını diliyoruz. Dernek yetkililerimize böyle güzel bir olaya ev sahipliği yapmalarından ötürü müteşekkir olduğumu ifade etmek istiyorum. Bundan sonra Valilik olarak bize düşen bir şey olursa da yanlarında olacağız” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; daha sonra dernek yetkilileriyle bir süre görüşerek çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.