banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Vali Küçük: Şanlıurfa'da Nevruz kutlamaları yasak

Valilik tarafından yapılan resmi açıklamada, "Anayasamızda ve kanunlarda öngörülen sınırlandırma ve yasaklama şartlarını doğrudan ve açıkça oluşturduğu değerlendirilen eylemlerin gerçekleştirilmesi durumunda meydana gelebilecek istenmeyen olayların engellenebilmesi için,5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesine ve 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 17. maddesine istinaden diğer illerden katılımlarla birlikte "21 Mart Nevruz Kutlaması" kapsamında yapılması muhtemel her türlü yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stant açma ve benzeri türdeki tüm etkinlikler 17-18-19-20 Mart 2016 tarihlerinde Şanlıurfa İl merkezi ve tüm ilçelerde yasaklanmıştır.

21 Mart 2016 Pazartesi günü Nevruz Kutlaması kapsamında düzenlenecek tüm etkinlikler ise 09:00-17:00 saatleri arasında İl merkezi olan ve Valiliğimizin miting alanı olarak belirlediği Paşabağı miting alanında düzenlenebilecektir. Paşabağı miting alanı dışında ve tüm ilçelerde Nevruz Kutlaması kapsamında yapılması planlanan tüm etkinlikler yasaklanmıştır.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. 

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaNewrozNevruz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.