banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Şanlıurfa Vakfında Süleyman Gök start verdi ama!
Genel Başkan Samet Atabay, Müslüm Sunay ve Yönetminin görevden alındığını geçtiğimiz günlerde açıklarken, 2 gün önce yazılı açıklama yapan Müslüm Sunay ise görevinin başında olduğunu ifade etmişti.

(SUNAY'IN O AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYINIZ)




Bugün ise Yeni yönetim Süleyman Gök başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.



Şanlıurfa Vakfı Genel Merkezi tarafından Op.Dr Süleyman GÖK başkanlığında Şanlıurfa Vakfı Şube Yönetimine Av. Zehra Şima Rastgeldi İnci, Av. İsmail Barlin, Turizmci Rahime Yaşar, Ziraat Müh. Odası Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkerim Dörtkardeş, Harran Üniversitesi Akademisyenlerinden Necla Tosmur ve Veteriner Hekim Abdullah Açıkgöz bir araya geldiler.



Başkan Op. Dr. Süleyman Gök “atama kararı 12 haziranda tarafımız tebliğ edilmiştir” diye açıklamada bulundu.



Şanlıurfa Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Süleyman Gök muhabirimiz Abdullah Yiğit’e yaptığı açıklamada; “Biz yönetim kurulu üyeleri olarak Şanlıurfa Vakfı Genel Merkezi’nin bize verdiği yetki ile 12 Haziranda göreve başlamış bulunmaktayız. Yeni yönetimimizle beraber Şanlıurfa’ya her konuda katkı sunmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz.  Vakıf senedinde yazılı olan amaçlar doğrultusunda Şanlıurfa’ya yapacağımız çalışmalarda; Şanlıurfa Valiliği,  Kamu Kurum ve Kuruluşları, Şanlıurfa Belediyesi, İlçe Belediyeleri ve Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte ortak çalışmalar içerisinde olacağız.  Şanlıurfa Vakfı Şanlıurfa Şubesi olarak Vakıf senedinde belirtilen amaçlar doğrultusunda en iyi şekilde Vakfımızı  temsil edeceğiz. Bizim yönetimimizden önce Şanlıurfa Vakfı Şanlıurfa Şubesi’nde görev alan herkese yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki çalışmalarımızda deneyimleriyle yanımızda görmek isteriz” dedi.



Şanlıurfa Vakfında neler oluyor? Kim başkanlığa atandı ve kim görevi devam edecek? Bu sorular kamuoyu tarafında merakla cevap bekleniyor.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.