banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Şanlıurfa Vakfı Başkanı Atabay'dan Sunay'a suçlama
Müslüm Sunay’ın görevden alınmasının ardından Dr. Süleymen Gök ekibi ile beraber Şanlıurfa Şube Başkanlığına atandı.

YÖNETİMDE DEĞİŞİKLİK YAPMAK ZORUNDA KALDIK
Şanlıurfa Vakfı Genel Başkanı Samet Atabay, şunları söyledi: ““Vakıflar yasası, yönetmeliği ve vakıf senedimiz doğrultusunda çalışmalarını yürütmek zorundadır. Şubemizin çalışmaları esnasında yasal prosedürlerin  tam anlamıyla uygulanması  noktasında bazı sıkıntılar yaşanmış olup, bunun uzun vadede Vakfımızın tüzel kişiliğine zarara verecek sonuçlar doğurmasını önlemek ve vakıf senedine uygun bir çalışma sistemi oluşturulması amacıyla şube yönetimimizde değişiklik yapma durumunda kaldık.  Biz Vakıf genel merkezi olarak Sayın Dr.Müslüm Sunay ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın geçmiş tecrübelerinden her zaman istifade edeceğiz. Çünkü 8 yıllık bir süreçte bir çok çalışmalar yapmışlardır. Yeni Şube yöneticilerimizde bu çalışmalardan azami derecede yararlanacaklardır düşüncesindeyim” dedi.

Şanlıurfa Şube yönetimine atanan başta Dr. Süleymen Gök olmak üzere yönetim kurulu üyelerini kutlayan ve başarı dileyen Atabay, “Yeni Şube yönetim kurulu başkanı ve üyeleriyle uyumlu bir çalışma yürüteceklerine inanıyorum” dedi.

Bu değişimin bir görev değiştirmeden ibaret olduğunu ve başka bir maksat aranmaması gerektiğini belirten ancak Müslüm Sunay’ı vakfı yanlış yönetmekle suçlayan Atabay; “Şanlıurfa Şubemizin uzun süre başkanlığını yürüten Dr. Müslüm Sunay’ ve yönetim kurulu üyeleri özverili bir şekilde çalışmalar yapmışlardır. Bu çalışmalarından dolayı şahsına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Şanlıurfa Şube Başkanlığı görevinden alınan Müslüm Sunay’dan herhangi bir açıklama gelmedi.
Yeni atanan Dr. Süleyman Gök ise 12 Haziran 2011’de yapılan 24. Dönem Milletvekili seçimlerinde CHP Şanlıurfa 2. sıra Milletvekili adayı olmuştu.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.