banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir PKK Kuşadasıspor Candeias Sacha Boey

ŞANLIURFA, UNESCO’NUN DÜNYA MUTFAK LİGİNDE

Dünyada sadece beş şehrin kazandığı “Unesco Dünya Gastronomi Şehri” ünvanında altıncı Şanlıurfa olacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Sabri Ertekin, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, TAŞFED Başkanı Yalçın Manav, Unesco Almanya Milli Komite Üyesi Faruk Şen, TURSAB Kültür Müdürü Hidayet İlhan Uçak’ın  katılacağı Şanlıurfa, ‘Unesco Dünya Gastronomi Şehri Adaylığını Açıklıyor’ lansmanımızda Şanlıurfa’nın adaylık süreci masaya yatırılacak.

Adaylık kapsamında yapılması gerekenler ve izlenecek strateji kamuoyu ile paylaşılacak. Adaylığın neticeye ermesi sonucunda Şanlıurfa’nın elde edeceği bu dünya markası unvanının ülkeye kazandıracağı ekonomik ve turizm katkısı münazara edilecek. Şanlıurfa’nın bu tarihi gününde bu çok özel etkinliğe tüm basın mensuplarımız davetlidir.


Konu: Şanlıurfa Unesco Gastronomi Şehri Adaylığı Tanıtımı

Tarih: 28 Şubat 2014

Yer:    Şanlıurfa Ticaret Odası Konferans Salonu

Saat:  14.30 / 16.30

Konuşmacılar: ; Şanlıurfa Valisi Celaleddin Güvenç, Şanlıurfa Ticaret Odası Başkanı Sabri Ertekin, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya,TAŞFED (Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu) Başkanı Yalçın Manav, Unesco Almanya Milli Komite Üyesi Faruk Şen, TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) Kültür Müdürü Hidayet İlhan Uçak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.