banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa Ülkücüleri İftarda Buluştular

Çardaklı Köşk Konukevinde düzenlenen iftar yemeğine; Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanı Emin ÖZKUTLU, MHP Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim ÖZYAVUZ, MHP Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Ahmet TUMBUL, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Hikmet KARAKUŞ, Akçakale Ülkü Ocakları Başkanı Halil KURTBOĞAN ve Çok Sayıda Ülkücü katıldı.
Yemeğin yenmesinin ardından yemek duası ve Kur’an-ı Kerim okunarak devam eden programda bir konuşma yapan Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanı Emin ÖZKUTLU konuşmasında; ” Dinimizce kutsal olan, dua ve ibadet ile geçirmeye çalıştığımız bu mübarek ayda meydana gelen olaylar bizleri derinden üzmektedir. Ülkemizde birçok evde iftar sofraları hüzün doludur. Bizlerde bu sebeple iftarımızı neşe içinde açamamaktayız. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için sınırlarda nöbet tutarken uğradıkları hain saldırılarda hayatını Vatan için feda eden şehitlerimizi saygıyla anıyoruz ve ruhlarının Şad olmasını diliyoruz.” dedi.
Çok Sayıda Ülkücünün katılımıyla gerçekleşen ve Eski simalarında Çokça göze çarptığı İftar Programı Teravih Namazı öncesinde son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.