banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfa Suruç yolunda kaza;  6 ölü
Şanlıurfa Suruç yolu 20. Km Payamlı köyü yol kavşağında zincirleme kaza, 3 araç bir birine girdi. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü. 2 kişi yaralndı.
Edinilen bilgilere göre bu akşam saat 19:30 Ahmet Avcı’nın kullandığı 63 DY 105 plakalı otomobil, karşı yönden gelen sürücüsü öğrenilemeyen Yemek şirketine ait 63 ZH 867 plakalı minübüs ile kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada Gaziantep istikametinden gelmekte olan Mehmet K.’nin kullandığı 46 D 7743 plakalı otomobil kazaya karışmamak için direksiyonu kırınca takla atarak şarampole yuvarlandı.
Meydana gelen zincirleme trafik kazasında Ahmet Avcı, Halil Çeken, Savaş Çeken, Mehmet Çeken kaza yerinde öldü. henüz ismi öğrenilemeyen 2 kişinin ise kaldırıldığı hastanede öldüğü bildirildi. Meydana gelen kazada çok sayıda yaralınında olduğu bildirildi.
Olay yerine çok sayıda ambulans ve ilk yardım ekiplerinin sevkedildiği gelen bilgiler arasında.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.