banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Şanlıurfa Sosyoloji Derneği Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ziyaretlere Dernek Başkanı Dr. Mahmut Kaya, Dernek yöneticileri; Mehmet Guli Aslan, Vehbi Uzundağ ve Gülcan Öncel katıldılar.
İlk olarak Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi ziyaret eden Sosyoloji Derneği yöneticileri, burada Eyyübiye ilçesinin sosyolojik sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette konuşan Başkan Ekinci; “Biz belediye olarak sosyal konulara ve projelere çok önem veriyoruz. Belediyemiz bünyesinde sosyolog bulunduruyoruz. Yetersiz kaldığımız anda sosyolojik konularda hizmet alımına gidiyoruz. Daha önce Harran Üniversitesi ile Sosyal proje çalışmamız oldu. Bu çalışmamız bir ilkti. Bunun devamı da gelecek” dedi.

Belediyenin çalışmalarını takip ettiğini söyleyen Dernek Başkanı Dr. Mahmut Kaya; “Eyyübiye aslında sosyologlar için tam bir laboratuar. Biz de çalışmalarımızda Eyyübiye bölgesini yakından inceliyoruz. Halkımızın çeşitli sosyolojik sorunları mevcut. Bölgenin sosyo-ekonomik düzeyinin iyileştirilmesi lazım. Bu anlamda belediyelere büyük görevler düşüyor. Biz de dernek olarak kurum ve kuruluşlarla her alanda işbirliğine açığız. Sosyolog istihdam ettiğiniz için de sizleri kutlarız.” dedi.
Ziyaret sonunda Dernek Başkanı Dr. Mahmut Kaya, Belediye Başkanı Mehmet Ekinciye, Aşiret Modernleşmesi ve Urfa’da Çok eşlilik olgusunu ele alan kitaplarını hediye etti.

MÜFTÜ AÇIK DA ZİYARET EDİLDİ
Sosyoloji Derneği Yöneticileri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’den sonra Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık’ı makamında ziyaret ettiler. Burada Şanlıurfa’daki dini ve sosyal konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Sosyoloji derneğinin çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı. Dr. Mahmut Kaya, Ziyaret için Kendilerine zaman ayrıldığı için Müftü Açık’a teşekkür ederken, Müftü İhsan açık ise ziyaretlerinden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti. Ziyaretinin sonunda Sosyoloji Dernek Başkanı Dr. Mahmut Kaya, Aşiret Modernleşmesi kitabını Açık'a hediye ederken Müftü de dernek yöneticilerine kitap takdiminde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.