banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Şanlıurfa Şimdi Daha Yeşil


Şanlıurfa'de kentleşmenin her alanında şehri daha da ileriye taşımak için mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve ilçelerde yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor.
Ana arterler, orta refüjler ve parklarda peyzaj çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa daha da yaşanabilir bir kent haline getiriyor.
Ramazan ayı dolayısıyla gece saatlere kadar çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi dikimini gerçekleştirdiği birbirinden farklı binlerce çiçeği toprakla buluşturdu.
Dört mevsim boyunca açan ve uzun ömürlü olması nedeniyle 63 bin adet gül dikimi gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, 1 Milyon 500 bin adet mevsimlik çiçek, süs bitkisi dikimi ile yeşil alan çalışmalarına devam ediyor.
Öte yandan yeşili, tarihi dokularla buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri kent merkezi ve ilçelerde başlatmış olduğu ağaçlandırma seferberliği kapsamında 2016'da 163 bin adet 50 farklı türde ağaç dikim çalışmalarını da sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.