banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Şanlıurfa Otogarında dört dilde anons

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kuruluşu BELSAN A.Ş’nın Otogar İşletme Müdürlüğü Öncelikle firma personellerinin kılık kıyafeti düzenleyen bir yönetmenlik yayınladı.

OTOGAR'I 24 SAAT KAMERALAR GÖZETLİYOR

güvelik önlemlerini en üst seviyeye çıkaran BELSAN A.Ş,  otogarımız 24 saat güvenlik kameraları ile gözetiliyor. Ayrıca bilet simsarlarına da son verildiiğini açıkladı. 

4 DİLDE ANONS

Şanlıurfanın sosyal yapısını göz önünde bulunduran BELSAN A.Ş’nın Otogar İşletme Müdürlüğü  Terminalde 4 dilde anons  (Türkçe,Kürtçe,İngilizce,Arapça) anons yapmaya başlayarak Türkiye’de bir ilke imza attı.

konuyla ilgli bilgi veren BELSAN A.Ş’nın Otogar İşletme Müdürlüğü Fuat ALTUN “Bu uygulamamız Türkiye’nin dört bir yanından Şanlıurfa’ya gelen vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılanmaktadır, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde bulunan bazı otogar müdürlerinin Şanlıurfa’ya gelerek terminali geziyorlar. Başka illerden otogarımıza gelen yetkililer, burada yaptığımız çalışmalarımızı yerinde görüyorlar ve bu hizmetleri takdirle karşılıyorlar. Uyguladığımız bu çalışmaları kendi otogarlarında da uygulayacaklarını bize bildirerek, Şanlıurfa’dan memnun bir şekilde ayrılıyorlar” şeklinde konuştu.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.