banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Akşan görevden alındı

Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan üst düzey atamalara ilişkin kararnameler Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Buna göre, Orman bölge müdürü Musa Akşan'ın Şanlıurfa'daki görevi sona erdi.
Daha önce Çanakkale Bölge müdürlüğü görevini yürütürken, Şanlıurfa'ya atanan Akşan, önceki görevindende 3 kez ayrılmak zorunda kalmıştı.
3 yıl Çanakkale'de görev yapan Akşan'ın 3 kez görevinden alınmasına rağmen hukuk mücadelesini sürdürerek İdare Mahkemesine açtığı davayı kazanarak yeniden görevinin başına dönmüştü.
Urfa Star Gazetesinin edindiği bilgilere göre, Bölge müdürü Akşan'ın Şanlıurfa'da ki görevinden alınma sebebi kentte yapılan ağaçlandırma çalışmalarında etkili olamaması gösterildi. Şanlıurfa'ya büyük umutlarla gelen ve ağaçlandırma anlamında göze çarpan değişimin olmaması gözlerden kaçmazken, bu durumda Bölge müdürününde sonunu hazırladı.
Mustafa Müsri / Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.